STARTUP PROMOTIE
NU GOOGLE ADWORDS BON 150 EUR
 

De wondere wereld van het Drupal CMS-systeem.

 
Drupal is één van de meest uitgebreide CMS-systemen. Het script wordt als Open Source gekozen door veel programmeurs. Het CMS-systeem kan je downloaden en bekijken op www.drupal.org. Ontdek hier de voordelen.
 
Bevat veel functionaliteiten
Drupal bevat veel functionaliteiten zoals: het geavanceerd menu management, polls management, grafische modificatie tools, gebruikersbeheer en nog veel meer. Deze functies maken het mogelijk om eenvoudige of geavanceerde websites, blogs, discussieforums, social networking pagina's, enz. te creëren.

 
Verschillende soorten inhoud
Drupal is beroemd voor het toestaan ​​van het maken en beheren vele soorten inhoud, zoals: video's, polls ,user management ,tekst, blogs, podcasts, statistieken, enz.
 
Geavanceerd gebruikers beheer
Een beheerder kan nieuwe gebruikersaccounts aanmaken en hun toegangsrechten vastleggen. Gebruikers kunnen worden onderverdeeld in groepen. Je kan ze specifieke rechten toe kennen om onderdelen van uw website te beheren .
 
Grafisch beheer
Het script bevat mogelijkheden om design elementen te bewerken. Je kan de beschikbare sjablonen en thema's gebruiken voor een goede start. Voorgedefinieerde pagina-instellingen maken het gemakkelijk om zowel een eenvoudige als meer gecompliceerde pagina te maken.
 
Plugins
Het script heeft enkele duizenden plugins beschikbaar op haar website. Omdat Drupal is een Open Source , kan je net zo goed als het gebruik maken van uw eigen plugins .
 
Ondersteuning
Op de Drupal homepage , is er een documentatiecentrum , goed ontwikkeld discussion board , chat , mailinglijst , etc. U vindt er tal van informatie en hulp met betrekking tot management en de wijziging van het script .